Home / Aktualitások / KARÁCSONYI VÁSÁR A KATONÁBAN – kedvezményes jegyvásár, árverés és adománygyűjtés
KARÁCSONYI VÁSÁR A KATONÁBAN – kedvezményes jegyvásár, árverés és adománygyűjtés

KARÁCSONYI VÁSÁR A KATONÁBAN – kedvezményes jegyvásár, árverés és adománygyűjtés

Idén is megrendezi hagyományos karácsonyi vásárát a Katona József Színház: december 18-20. között a 25%-os kedvezményes jegyek mellett péntektől vasárnapig izgalmas programokkal, DJ Rajkai Christmas Party-jával, Mikulásgyár-gyűjtőponttal és különleges ajándékötletekkel várják az érdeklődőket.

E három napon az ünnepi nyitvatartás alatt, 11-22 óráig, 25% kedvezménnyel vásárolhatók jegyek januári és februári előadásokra a Közönségszolgálati Irodában és weboldalukon.

Mikulásgyár-gyűjtőpont a K:antinban
Idén első alkalommal a Katona József Színház is részt vesz a Mikulásgyár adománygyűjtő akciójában, így 18. és 20-a között gyűjtőpontot hoznak létre előcsarnokukban, a K:antinban. Minden használható adományt örömmel fogadnak (könyvet, játékot, tiszta téli ruhát), de elsősorban tartós élelmiszert gyűjtenek, mert a mélyszegénységben élőknek arra van leginkább szükségük. Adományaikat december 20-án délután kettőkor elviszik a Mikulásgyárba, az ’56-osok terére, ahonnan a Magyar Posta és a Vöröskereszt szállítja majd el a rászorulóknak.

Árverés
December 19-én, szombaton délután 3 órától a társulat művészeinek színházi tárgyaiból tartanak árverést az előcsarnokban, Veiszer Alinda vezetésével. A bevételt a Katona József Színház Alapítvány kapja meg, amely lassan 25 éve segíti az intézmény munkáját.

A K:önyv és Bolttal együttműködve elkészítették idei karácsonyi meglepetésüket is. A vásárlók #portugál és #háromnővér ajándékcsomagokkal kedveskedhetnek szeretteiknek. A vásár alatt is elérhetők ajándékutalványaik, melyek tartalmas és személyre szabott karácsonyi ajándékul szolgálhatnak.
Részletes program:

December 18., péntek
– Kedvezményes jegyvásár 11 órától 22 óráig

– Mikulásgyár-gyűjtőpont – K:antin 11 órától 22 óráig

December 19., szombat

– Mikulásgyár-gyűjtőpont – K:antin 11 órától 22 óráig

– A dal: játék (interaktív improvizációs daljátszóház Hajós Andrással és Dinyés Dániellel) – Előcsarnok, 12-től 13 óráig

– Árverés Veiszer Alinda vezetésével – Előcsarnok, 15-től 17 óráig

– DJ Rajkai Christmas Party – Előcsarnok, 22:00-tól

December 20., vasárnap

-Kedvezményes jegyvásár 11 órától 22 óráig
-Mikulásgyár-gyűjtőpont – K:antin 11-től 13 óráig.

 

Katona

A szerző: Csatádi Gábor

1979-ben születtem, az érettségi után teológus-lelkész szakon végeztem a Károlin és a Selyén, Szlovákiában. Majd esztétikából szereztem másoddiplomát. Önkéntes voltam egy évig Franciaországban, és miután hazajöttem, elkezdtem phd-mat az ELTE-n esztétikából...már csak meg kellene írni a katharszisz-elméletről szóló értekezésemet. Ám most épp a Pótszékfoglalót "főszerkesztem", mert most ez a fontos. Pont annyira, ahogy a színház, a személyesség, az őszinteség. Mindezt igyekszem tenni őszintén - nehezen szűnő szenvedéllyel.

Comments are closed.

Scroll To Top
%d blogger ezt szereti: