Home / Aktualitások / Most vasárnap szavazz a kultúrára! – reggelizz és koncertezz a Katonában
Most vasárnap szavazz a kultúrára! – reggelizz és koncertezz a Katonában

Most vasárnap szavazz a kultúrára! – reggelizz és koncertezz a Katonában

Október 2-án Mastercard Jazz  Brunch az Oláh Krisztián Trióval

Mint azt korábban már kommunikáltuk, idén ősztől a Kino csapata vette át a K:antin üzemeltetését. A vendégeket egészséges reggelivel, frissen sült kenyérből készített szendvicsekkel, salátákkal, süteményekkel és közel húszféle kávéval várják.

fotó: Kékes Szaffifotó: Kékes Szaffi

A K:antin kávézóban minden hónap első vasárnapján 11 és 14 óra között, Mastercard Jazz Brunch néven élőzenével várják azokat, akik egy finom, ráérős reggelivel szeretnék kezdeni a hét utolsó napját. Október 2-án az Oláh Krisztián Trió érkezik a Katona József Színház megújult kávézójába.

a trió tagjai:
Oláh Krisztián – zongora
Schildkraut Vilmos – bőgő
Serei Dániel – dob

Az Oláh Krisztián Trió repertoárjában megtalálhatóak a zenekar saját szerzeményei, régi jazz örökzöldek, modern bebop számok, vagy akár klasszikus zenei és egyéb darabok újraértelmezései. Játékukban nagy szerepet tölt be a spontán közös improvizáció.

Az esemény fb-oldala

A szerző: Potszekfoglalo

Személyesség, őszinteség és színház – ebben hiszünk. Több is ez, mint hit. Megszállottság a tekintetben, hogy mindez – azaz a színház – így van, így létezik, így működik és így lesz átadható. Álarcot öltve, hogy le tudjuk venni ál-arcainkat. És minderről írva megértsük a színpadot, a játékot, a másikat és végső soron önmagunkat. Mert a kritika nem csak analízis, hanem szintézis is. Sőt leginkább szintézis. Nem szétszed öncéllal, inkább megértve, elemezve, őszintén, összerak – szenvedéllyel. Nem kritikaírást, hanem a rivaldán ülő színház-írást kell művelnünk, tudván Whitmannel, hogy: “zajlik a nagy színjáték, és te is hozzáírhatsz egy sort”.

Comments are closed.

Scroll To Top
%d blogger ezt szereti: